Beach House / Forum Black Box

Information

Dato

9. oktober 2018

Tid

Dørene åbner kl. 18.00, showet fra kl. 20.00

Pris

340 kr. + gebyr

Køb billet

via livenation.dk og ticketmaster.dk

Info

Forum Black Box, stående koncert
Efter en stuvende fuld og udsolgt koncert i Store VEGA i 2015, glæder vi os til at byde Baltimores dream-pop indie duo velkommen tilbage med deres syvende album, på deres sjette date med det danske publikum, denne gang i Forum Black Box.


Beach House blev dannet i 2004, og består af sangerinde og keyboardspiller Victoria Legrand og multi-instrumentalist Alex Scally, og når de turnerer har de siden 2016 haft trommeslageren James Barone med.
 
De udgav deres kritikerroste selvbetitlede debutalbum i 2006, der gav bandet nogle prominente indie-fans, inklusiv Grizzly Bear, som inviterede dem med på tour. I 2008 udkom ”Devotion”, og de brød for alvor gennem indie-muren med deres spektakulære “Teen Dream” fra 2010.  I 2012 fulgte de op med ”Bloom” og i august 2015 udkom bandets femte fuldlængde album,”Depression Cherry”.  Sidste år udsendte de albummet ”B-Sides and Rarities”, der hjalp dem med at få ryddet op i det kreative skab, lægge fortiden på hylden og starte på ny. Når ”7” udkommer til maj i år, vil det således være deres syvende fuldlængde album, og Victoria og Alex har til den tid været band i mere end 13 år, og sammen skrevet og udgivet i alt 77 sange.
 
For nogle få uger siden fik fans så første strofe at høre fra det kommende album, i form af nummeret “Lemon Glow”, og kan i den forbindelse glæde sig over at bandet trods fornyelse stadig forbliver tro mod deres signatur lyd. 
Med ordene “Wishing everyone out there love tonight,” som bandet skrev på deres Instagram profil da de offentliggjorde sangen, kan man godt begynde at glæde sig til gensyn et live med Beach House til efteråret.
 
 
ARRANGØR:
Live Nation

KONTAKT I FORUM:
 
RYGNING:
I henhold til dansk lovgivning er det IKKE tilladt at ryge i Forum i forbindelse med arrangementet. Overtrædelse kan medføre bortvisning.
 
GARDEROBE:
Der er begrænset garderobe. Garderoben koster kr. 30,- pr. del
 

Vind fede præmier


Forum Copenhagen er en del af BC Hospitality Group. Tilmeld dig vores newsletters - vi trækker lod om en lækker præmie hver måned. Og så får du tilbud og nyheder om præcist de emner, der interesserer dig.  

Tilmeld dig her 

FIND FORUM


Der er mange måder at komme til Forum på. Bus, tog eller metro lige til døren. Klik her og se dine muligheder.

FORUM OVERSIGT


Få det fulde overblik over forum.
Åben saloversigtskort

Publikums
service


Hæveautomater, garderobe, parkerings muligheder, handikap faciliteter, glemte sager og generel information. Du finder alt dette på vores i vores sektion publikumsservice.