Building Green

Information

Dato

1. - 2. november 2017

Tid

Fra kl. 9.00 - 17.00 begge dage

Pris

Gratis adgang - husk forhåndstilmelding på http://buildinggreen.eu/
Building Green er Danmarks vigtigste event for bæredygtige og energieffektive bygninger og giver med sine mange aktiviteter et samlet overblik over de mange vigtige, bæredygtige byggeløsninger, der er i branchen, og viden om, hvordan dette kan integreres i byggeprocessen.
 
Det giver dig en ekstraordinær mulighed for dialog og vidensdeling med eliten inden for bæredygtigt byggeri. Oplev de mange keynotes, debatter på hovedscenen, relevante indlæg på seminarerne, og andre aktiviteter på dagene. 
 
Sidst men ikke mindst har du mulighed for at møde de mange udstillere, som vil fremvise deres bud på bæredygtige og energieffektive løsninger.
 
Vi glæder os til at byde dig velkommen i Forum den 1. og 2. november 2017


 

KONTAKT I FORUM
Mette Klausen
 
RYGNING
I henhold til dansk lovgivning er det IKKE tilladt at ryge i Forum i forbindelse med arrangementet. Overtrædelse kan medføre bortvisning.
 
GARDEROBE
Bemandet og gratis garderobe

Vind fede præmier


Forum Copenhagen er en del af BC Hospitality Group. Tilmeld dig vores newsletters - vi trækker lod om en lækker præmie hver måned. Og så får du tilbud og nyheder om præcist de emner, der interesserer dig.  

Tilmeld dig her 

FIND FORUM


Der er mange måder at komme til Forum på. Bus, tog eller metro lige til døren. Klik her og se dine muligheder.

FORUM OVERSIGT


Få det fulde overblik over forum.
Åben saloversigtskort

Publikums
service


Hæveautomater, garderobe, parkerings muligheder, handikap faciliteter, glemte sager og generel information. Du finder alt dette på vores i vores sektion publikumsservice.