Copenhagen Beer & Whisky Festival

Information

Dato

14. - 16. september 2017

Tid

Torsdag & fredag fra kl. 16.00 - 22.00, lørdag fra kl. 13.00 - 22.00

Pris

Online-billetter fra 165 kr. ekskl. gebyr via Madbillet.dk, eller køb din billet i døren til 325 kr. inkl. entré alle tre dage, 10 x smagepoletter, 1 stk. smageglas til øl og festivalkatalog på første éntre.

Køb billet

via www.madbillet.dk

Info

www.cphbeerandwhisky.dk

Forum Copenhagen er klar til at slå dørene op for Copenhagen Beer & Whisky Festival 2017. I dagene fra den 14. – 16. september byder landets bedste bryggerier og destillerier på højt skum, ædle dråber og gode smagsoplevelser. 
 

Vi forbereder os allerede på, at Forum Copenhagen i hjertet af København kommer til at summe af hygge og fællesskab. 
På festivalen vil du få udfordret smagssansen, men ikke kun den. Også ører, næse, syn og følesans kommer i spil, når vi byder dig og en masse andre ’kvalitetsnydere’ af mad og drikke velkommen til festival. 
 
I år skruer vi ekstra op for gastronomien med smagsprøver, tilberedt på blandt andet grill. Alt sammen afstemt til øl, whiskyer, rom eller gin. 
 
Og igen i år vil vi gøre Copenhagen Beer & Whisky Festival til en særlig oplevelse for alle de mange kvindelige øl-elskere. 


Se mere information på vores hjemmeside www.cphbeerandwhisky.dk og følg med på Facebook.

ARRANGØR

BC Hospitality Group

KONTAKT
Linda Schmidt
lsch@bchg.dk

RYGNING

I henhold til dansk lovgivning er det IKKE tilladt at ryge i Forum i forbindelse med arrangementet. Overtrædelse kan medføre bortvisning.


GARDEROBE

Der er begrænset garderobe. Garderoben koster kr. 30,- pr. del

 


Vind fede præmier


Forum Copenhagen er en del af BC Hospitality Group. Tilmeld dig vores newsletters - vi trækker lod om en lækker præmie hver måned. Og så får du tilbud og nyheder om præcist de emner, der interesserer dig.  

Tilmeld dig her 

FIND FORUM


Der er mange måder at komme til Forum på. Bus, tog eller metro lige til døren. Klik her og se dine muligheder.

FORUM OVERSIGT


Få det fulde overblik over forum.
Åben saloversigtskort

Publikums
service


Hæveautomater, garderobe, parkerings muligheder, handikap faciliteter, glemte sager og generel information. Du finder alt dette på vores i vores sektion publikumsservice.