DISNEY ON ICE

Information

Dato

14. - 15. februar 2018

Tid

10.30 – 14.30 – 18.30

Pris

Fra DKK 205 + gebyr

Køb billet

I Bilka & Føtex butikker fra den 15.-31. august. På ticketmaster.dk fra den 1. september kl. 9.00.

Info

Siddende show

Ingen begivenheder kan samle familien som Disney On Ice, og i vinterferien 2018 får bedsteforældre og børnefamilier muligheden for at give børnene en unik oplevelse, når Disney On Ice kommer til Danmark med showet ”Fortryllende Verdener.”

I det nye show tager Disney On Ice publikum med ind i fortryllende verdener, og showet indeholder blandt andet de bedste øjeblikke fra storsucceserne Disney’s Den Lille Havfrue, Disney•Pixars Toy Story 3 og Disney’s Frost. Børn i alle aldre kan også se frem til at opleve figurer fra den nyeste Disney•Pixars Biler 3. Det bliver en helt ny oplevelse at se Lynet McQueen, Kranbilen Bumle og den øvrige besætning på isen, som for første gang nogensinde har bevægelige øjne, blinkende øjenlåg og talende munde.

Disney On Ice har også Woody, Jessie, Buzz Lightyear og resten af figurerne fra Toy Story 3 med. Herefter går turen under havoverfladen, når Ariel, Prins Erik og krabben Sebastian giver et gensyn med den ikoniske scene fra Den Lille Havfrue med sangen ”Gi’ det kys.”

Anden akt skydes i gang af Disney-ikonerne Mickey Mouse, Minnie Mouse, Anders And og Fedtmule, som får problemer med deres bil. Heldigvis er Lynet McQueen og Sally klar til at hjælpe Disney-banden. Udover de livagtige animationer har det kreative hold bag Disney On Ice også sørget for, at publikum oplever alle bilerne i et virkelighedstro størrelsesforhold.

Showet afsluttes med et møde med figurerne fra Frost, når Anna, Elsa, Olaf, Kristoffer og Sven kommer på isen, og her genoplives vinteruniverset fra filmen.

Som publikum er man sikret en oplevelse, der byder på både hvinende hjul, blå bølger, frostkolde verdener og det uendelige univers, når Disney On Ice kommer til København og Herning.

 


ARRANGØR:
CSB ISLAND ENTERTAINMENT OG ODENSE SPORT & EVENT
 
KONTAKT I FORUM:
 
RYGNING:
I henhold til dansk lovgivning er det IKKE tilladt at ryge i Forum i forbindelse med arrangementet. Overtrædelse kan medføre bortvisning.
 
GARDEROBE:
Der er til dette arrangement opstillet en ubemandet garderobe til overtøj og barne-/klapvogne. Det er gratis at benytte denne, men på eget ansvar.
 

Vind fede præmier


Forum Copenhagen er en del af BC Hospitality Group. Tilmeld dig vores newsletters - vi trækker lod om en lækker præmie hver måned. Og så får du tilbud og nyheder om præcist de emner, der interesserer dig.  

Tilmeld dig her 

FIND FORUM


Der er mange måder at komme til Forum på. Bus, tog eller metro lige til døren. Klik her og se dine muligheder.

FORUM OVERSIGT


Få det fulde overblik over forum.
Åben saloversigtskort

Publikums
service


Hæveautomater, garderobe, parkerings muligheder, handikap faciliteter, glemte sager og generel information. Du finder alt dette på vores i vores sektion publikumsservice.