Demi Lovato / Forum Black Box

Information

Dato

30. maj 2018

Tid

Dørene åbner 18:30

Pris

DKK 360 + gebyr

Køb billet

Billetsalget starter 16. februar kl. 09.00 via Ticketmaster.dk

Info

Forum Black Box, stående koncert

Grammy®-nomineret, multi-platin sælgende sangerinde og sangskriver Demi Lovato annoncerer i dag sin Europaturné.  Touren der er produceret af Live Nation, besøger den 30. maj Forum Black Box. 
 
I juli 2017 udgav Lovato den første single "Sorry not Sorry" fra hendes album, som øjeblikkeligt fløj i Top 5 på iTunes og er nu certificeret dobbelt platin. Hittet har over 500 millioner streams, gik # 1 på de virale hitlister, og har over 290 millioner visninger på hendes ”House Party” video. Lovatos sjette studiealbum "Tell Me You Love Me" debuterede den 29.9 på førstepladsen på iTunes i 37 lande. Udover hendes anmelderroste albumudgivelse, udgav Demi en 78-minutters dokumentarfilm, Simply Complicated , som har fået over 13 millioner visninger til dato. Demi har også allerede meddelt, at hun vil påbegynde en tour i USA og Canada i mere end 20 byer med DJ Khaled og Kehlani, der starter den 26. februar.

ARRANGØR:
Live Nation
 
KONTAKT I FORUM:

RYGNING:
I henhold til dansk lovgivning er det IKKE tilladt at ryge i Forum i forbindelse med arrangementet. Overtrædelse kan medføre bortvisning.

GARDEROBE:
Der er begrænset garderobe. Garderoben koster kr. 30,- pr. del

Vind fede præmier


Forum Copenhagen er en del af BC Hospitality Group. Tilmeld dig vores newsletters - vi trækker lod om en lækker præmie hver måned. Og så får du tilbud og nyheder om præcist de emner, der interesserer dig.  

Tilmeld dig her 

FIND FORUM


Der er mange måder at komme til Forum på. Bus, tog eller metro lige til døren. Klik her og se dine muligheder.

FORUM OVERSIGT


Få det fulde overblik over forum.
Åben saloversigtskort

Publikums
service


Hæveautomater, garderobe, parkerings muligheder, handikap faciliteter, glemte sager og generel information. Du finder alt dette på vores i vores sektion publikumsservice.