GABRIEL IGLESIAS

Information

Dato

2. juni 2017

Tid

Kl. 20.00, døre kl. 18.30

Pris

Fra Kr. 315 + gebyr

Køb billet

Billetsalget starter 18. November kl. 9.00 via Ticketmaster.dk

Info

Siddende show
I 2017 drager en af verdens mest velrenommerede komikere ud på sin største og hidtil mest omfattende turné. Gabriel Iglesias' "Fluffymania World Tour" rammer hele 57 byer fordelt over utallige byer og kontinenter.
 
Takket være en meget loyal fanbase og med hjælp fra YouTube er Iglesias gået lige i hjerterne hos comedy-entusiaster verden over. Alt sammen i kraft af hans fantastiske historier, skægge stemme og umiskendeligt underholdende fysiske fremtoning.
 
Gabriel Iglesias er et relativt ubeskrevet blad i Danmark, men da han gæstede DR Koncerthuset sidste år, var der udsolgt længe i forvejen. Publikum kender ham fra "Family Guy", "Magic Mike", "The Nut Job" og snart fra filmen "Blazing Samurai".
 
Jo, "Fluffyguy", som han kalder sig selv, har efterhånden markeret sig som en sværvægter i entertainmentbranchen.
 
Den mexicansk-amerikanske komikers vej mod succesen er en fantastisk historie i sig selv. Han voksede op i et fattigt nabolag i Los Angeles som ét af seks børn af en singlemor. Det var gennem den beskedne og hårde opvækst, at Iglesias allerede fra barnsben lærte at tackle sine udfordringer med en stor portion af humor.
 
Til sommer vender han tilbage til Danmark for at dele ud af sin historie og vittigheder, og denne gang optræder han i Forum samt også i nyåbnede Odeon i Odense. Det bliver med garanti hylende morsomt! 
 
 
 
ARRANGØR:
ICO
info@concerts.dk
 
KONTAKT I FORUM COPENHAGEN:
info@forumcopenhagen.dk
 
RYGNING:
I henhold til dansk lovgivning er det IKKE tilladt at ryge i Forum i forbindelse med arrangementet. Overtrædelse kan medføre bortvisning.
 
GARDEROBE:
Der er begrænset garderobe. Garderoben koster kr. 30,- pr. del
 

Vind fede præmier


Forum Copenhagen er en del af BC Hospitality Group. Tilmeld dig vores newsletters - vi trækker lod om en lækker præmie hver måned. Og så får du tilbud og nyheder om præcist de emner, der interesserer dig.  

Tilmeld dig her 

FIND FORUM


Der er mange måder at komme til Forum på. Bus, tog eller metro lige til døren. Klik her og se dine muligheder.

FORUM OVERSIGT


Få det fulde overblik over forum.
Åben saloversigtskort

Publikums
service


Hæveautomater, garderobe, parkerings muligheder, handikap faciliteter, glemte sager og generel information. Du finder alt dette på vores i vores sektion publikumsservice.