HANS ZIMMER

Information

Dato

22. maj 2017

Tid

kl. 20. 00 -dørene åbnes kl. 18.30

Pris

fra 750 kr.

Køb billet

billetsalg fra den 28. november 2016 kl. 10 via billetlugen.dk

Info

siddende show
HANS ZIMMER
 
Hollywoods mest efterspurgte og innovative filmkomponist giver koncert i Forum den 22. maj 2017
 
Hans Zimmer er pt Hollywoods mest efterspurgte og innovative filmkomponist og har vundet priser på stribe. Nu vender han tilbage til Europa i sommeren 2017 efter en succesfuld koncertturné i USA og Australien i år. Zimmer har komponeret over 100 stykker filmmusik, som til dato har genereret mere end 24 milliarder dollars i billetsalg over hele verden.
 
Zimmer, som senest har skrevet musik til den aktuelle BBC 1 serie ”Planet Earth II” og Netflix hittet ”The Crown”, vil få selskab på scenen af mere end 60 musikere, heraf hans 15 mand store indspilningsband, et orkester og et kor. Musikken er udvalgt fra hele Zimmers karriere, der spænder over flere årtier.
 
Zimmers første turné nogensinde, ”Hans Zimmer Revealed”, blev skudt i gang i år med 2 udsolgte koncerter på Londons Wembley Arena og fortsatte til 33 byer i Europa, heriblandt Paris, Berlin, München, Prag, Genève, Dublin og Wien. Publikum og anmeldere var begejstrede, så tiden nu endelig er kommet til Skandinavien.
 
Livekoncerterne i 2017 starter på den amerikanske vestkyst, fortsætter til Australien og New Zealand før de ender i Europa. Derefter vender turnéen tilbage til USA til den første komplette USA turné nogensinde.
 
”Hans Zimmer Live On Tour” koncerterne vil være delt i to:
 
Den første del er kompositioner fra Zimmers klassiske filmmusik inklusive GLADIATOR, LØVERNES KONGE og PIRATES OF THE CARIBBEAN.
 
Den anden del byder på genfortolkede versioner af de klassiske stykker fra blandt andet THE DARK KNIGHT TRILOGIEN og INCEPTION med særlige gæsteoptrædener fra kunstnere fra rockens og poppens verden.
 
”At opføre en koncertserie som denne er noget, jeg altid har haft lyst til, og jeg er henrykt over at skyde de her Vestkyst aftener i gang, besøge Australien og vende tilbage til Europa, hvor vi havde det fantastisk sjovt med at spille denne sommer,” udtaler Hans Zimmer. ”Jeg er meget spændt på at samle mine talentfulde venner og give publikum en oplevelse helt anderledes end nogen koncert, de har været til før. ” 
 
”Efter den ekstraordinære succes med Hans’ første udsolgte turné i Europa, er jeg begejstret over få muligheden for at præsentere Hans’ første koncertserier i USA og hans imødesete tilbagevenden til Europa.” udtaler den turnéansvarlige Harvey Goldsmith. ”Hans er en af vor tids store musikalske genier, som har begejstret millioner af biografgængere verden over med sin fantastiske filmmusik. Endelig får han mulighed for at opføre en række af sine bedste filmmusikkompositioner foran et live publikum”.
 
ARRANGØR:
Beatbox Entertainment
info@beatboxentertainment.dk
 
KONTAKT I FORUM COPENHAGEN:
info@forumcopenhagen.dk
 
RYGNING:
I henhold til dansk lovgivning er det IKKE tilladt at ryge i Forum i forbindelse med arrangementet. Overtrædelse kan medføre bortvisning.
 
GARDEROBE:
Der er begrænset garderobe. Garderoben koster DKK 30,- pr. del.
 
 

Vind fede præmier


Forum Copenhagen er en del af BC Hospitality Group. Tilmeld dig vores newsletters - vi trækker lod om en lækker præmie hver måned. Og så får du tilbud og nyheder om præcist de emner, der interesserer dig.  

Tilmeld dig her 

FIND FORUM


Der er mange måder at komme til Forum på. Bus, tog eller metro lige til døren. Klik her og se dine muligheder.

FORUM OVERSIGT


Få det fulde overblik over forum.
Åben saloversigtskort

Publikums
service


Hæveautomater, garderobe, parkerings muligheder, handikap faciliteter, glemte sager og generel information. Du finder alt dette på vores i vores sektion publikumsservice.