Helmut Lotti / Forum Black Box

Information

Dato

21. februar 2018

Tid

Kl. 20.00 - døre åbner kl. 18.30

Pris

Billetter fra kr. 495 + gebyr

Køb billet

Billetter købes via Ticketmaster.dk

Info

Siddende koncert
Helmut Lotti laver et helt fantastisk comeback med foreløbig 57 koncerter koncerter i Tyskland, Schweiz, Belgien og Østrig efter at have været væk fra rampelyset de seneste 7 år. 80 % af alle billetterne er solgt! Der hersker ingen tvivl om at han har været savnet på scenen.Han erobrede hele verden i 1995 hvor han udgav albummet” Helmut Lotti Goes Classic”, og i årene efter fulgte en lang række sublime albums samt et væld af duetter med verdensstjerner som Andrea Bocelli, Monserrat Caballé, Eros Ramazotti, Placido Domingo, Sarah Brightman og Cliff Richard.
 
Han kommer til Skandinavien i februar 2018 med de største hits fra de mange CD udgivelser gennem tiden, samt nye sange fra det netop udsendte album ”Comeback”. Det er en opsamling af de største hits fra ”Helmut Lotti go Classic” – ”Out Of Africa” ”Helmut Lotti – My Tribute To The King” med flere.
 
Der venter publikum en mere end 2 timer lang koncert med et helt vidunderligt og velspillende  22 mands orkester samt Helmut Lotti for fuld udblæsning, og en glæde over at vende tilbage til sine danske og skandinaviske fans.

Helmut Lotti-koncerten afvikles som et Forum Black Box-event.
 

ARRANGØR

CSB Island Entertainment

csb@csb.dk


KONTAKT I FORUM

info@forumcopenhagen.dk

 

RYGNING

I henhold til dansk lovgivning er det IKKE tilladt at ryge i Forum i forbindelse med arrangementet. Overtrædelse kan medføre bortvisning.


GARDEROBE

Der er begrænset garderobe. Garderoben koster kr. 30,- pr. del


Vind fede præmier


Forum Copenhagen er en del af BC Hospitality Group. Tilmeld dig vores newsletters - vi trækker lod om en lækker præmie hver måned. Og så får du tilbud og nyheder om præcist de emner, der interesserer dig.  

Tilmeld dig her 

FIND FORUM


Der er mange måder at komme til Forum på. Bus, tog eller metro lige til døren. Klik her og se dine muligheder.

FORUM OVERSIGT


Få det fulde overblik over forum.
Åben saloversigtskort

Publikums
service


Hæveautomater, garderobe, parkerings muligheder, handikap faciliteter, glemte sager og generel information. Du finder alt dette på vores i vores sektion publikumsservice.