PLANET EARTH II – LIVE IN CONCERT

Information

Dato

4. marts 2018

Tid

20.00 - døre åbner kl. 18.30

Pris

Fra kr. 490 + gebyr

Køb billet

Billetsalget starter 19. maj kl. 10 via Billetlugen.dk

Info

Siddende koncert
Oplev de største øjeblikke fra BBCs fantastisk populære PLANET EARTH II serie i 4K-Ultra-HD format på Danmarks største lærred ledsaget af koncertaktuelle Hans Zimmers vidunderlige musik fremført live af et 80-mand stort symfoniorkester.
Der venter det danske publikum en fuldstændig magisk oplevelse, når PLANET EARTH II – LIVE IN CONCERT gæster Forum søndag den 4. marts 2018.

Hvem husker ikke YouTube hittet med leguanen, som på mirakuløs vis slipper væk fra et uhyggeligt antal sultne slanger? Det er action-drama på højde med de største Hollywood blockbusters (og med musik af en Oscarvinder!) – og så er det ovenikøbet virkeligt!

I 2006 revolutionerede BBC-dokumentaren PLANET EARTH den måde naturen fremstilles på film og ændrede effektivt vores perspektiv på den verden, vi lever i. I 2018 følger den længe ventede opfølger PLANET EARTH II, som takket være ny teknologi giver en helt ny vinkel på de unikke billeder – tættere på, mere voldsomt og mere overraskende end nogensinde før. Sammen med co-producenterne BBC America, ZDF, Tencent og France Télèvisions, er det endnu engang lykkes BBC at sætte nye standarder. Kameraholdene brugte 3 år og over tid sammenlagt 2.089 dage på 117 ture til 40 lande for at sikre disse helt ekstraordinære optagelser af kloden og dens skabninger. Ved hjælp af droner, kamerafælder, telelinser, low-light og high-speed kameraer har vi nu, for første gang nogensinde, mulighed for at følge dyr, vi aldrig har kunnet komme tæt på, i deres naturlige omgivelser.

BBC har udvalgt og sammenklippet helt nyt materiale til koncertudgaven af PLANET EARTH II, som tager publikum med til nye ekstreme levesteder – øer, ørkener, i junglen – og som noget helt nyt: i byerne, som til dato har været umulige at komme tæt på og se med det menneskelige øje og nå med datidens teknologi.

Live versionen af PLANET EARTH II, med dens helt usædvanlige billeder, filmet i 4K-Ultra-HD, bringer publikum tættere på end nogensinde før. PLANET EARTH II – LIVE IN CONCERT kombinerer brugen af fantastiske natur- og dyrebilleder med bevægende musikalsk ledsagelse af et 80-mand stort symfoniorkester, som lægger alen til oplevelsen.

Musikken er skrevet af ingen ringere end Hollywoods filmkomponist-darling, Hans Zimmer, som giver en udsolgt koncert i samme Forum i denne weekend. Som altid har Zimmer ramt den specielle musikalske tone, som fremhæver og ledsager de unikke billeder. Denne gang i samarbejde med Jacob Shea og Jasha Klebe. Hans Zimmer har komponeret musik til over 120 film, herunder 12 Years As A Slave, Batman vs. Superman, Inception, The Dark Knight og The Dark Knight Rises, Sherlock Holmes, Pirates of the Caribbean 2, Spider Man 2, Gladiator, Pearl Harbor, Kung Fu Panda, Rain Main, Thelma & Louise og Christopher Nolans længe ventede Dunkirk, som får premiere i Danmark den 19. juli 2017.

Forestillingen ledsages af et 80 mand stort symfoniorkester, som vil skabe et varierende og meget bevægende lydlandskab til de fantastiske billeder. Et lydlandskab, som vil trække publikum helt ind i dyrenes verden og gøre beskueren til en medlevende og aktiv deltager i klodens forunderlige verden.


ARRANGØR:
Beatbox Entertainment
info@beatboxentertainment.dk

KONTAKT I FORUM:
info@forumcopenhagen.dk

RYGNING:
I henhold til dansk lovgivning er det IKKE tilladt at ryge i Forum i forbindelse med arrangementet. Overtrædelse kan medføre bortvisning.

GARDEROBE:
Der er begrænset garderobe. Garderoben koster kr. 30,- pr. del

Vind fede præmier


Forum Copenhagen er en del af BC Hospitality Group. Tilmeld dig vores newsletters - vi trækker lod om en lækker præmie hver måned. Og så får du tilbud og nyheder om præcist de emner, der interesserer dig.  

Tilmeld dig her 

FIND FORUM


Der er mange måder at komme til Forum på. Bus, tog eller metro lige til døren. Klik her og se dine muligheder.

FORUM OVERSIGT


Få det fulde overblik over forum.
Åben saloversigtskort

Publikums
service


Hæveautomater, garderobe, parkerings muligheder, handikap faciliteter, glemte sager og generel information. Du finder alt dette på vores i vores sektion publikumsservice.