Queens Of The Stone Age

Information

Dato

14. november 2017

Tid

kl. 19.00

Pris

DKK 470,00 + gebyr

Køb billet

Torsdag d. 9. november kl. 10:00 via billetlugen.dk, OBS: billetter udstedt til koncerten i TAP1 vil også være gyldige til Forum.

Info

Stående koncert
PÅ GRUND AF MASSIV EFTERSPØRGSEL FLYTTES KONCERTEN TIL FORUM
 
Fans af Queens Of The Stone Age har glædet sig længe til koncerten i næste uge. Tirsdag den 14. november går det løs, og koncerten har været udsolgt i laaaang tid - faktisk blev de cirka 4.000 billetter solgt på blot et par dage, efter de gik i salg i midten af juni måned.
 
Den europæiske del af deres aktuelle "Villains" turné blev skudt igang i Bologna i lørdags, og i dag kan vi bringe den glædelige nyhed, at koncerten den 14. november flyttes fra TAP1 til Forum på Frederiksberg. Flytningen til et større venue skyldes en massiv efterspørgsel efter billetter, og fans vil kunne se frem til en koncert i større rammer med et af tidens hotteste rockbands.
 
Det er fire år siden, Queens Of The Stone Age sidst stod på dansk jord på NorthSide i Aarhus. I år får København besøg, når de amerikanske ørkendronninger tager turen fra Californien og gæster Danmark til november, tilmed med nyt album i bagagen.
 
Queens Of The Stone Age blev dannet i 1996 efter frontmand Josh Homme og bassist Nick Oliveris band Kyuss gik i opløsning. Queens Of The Stone Age har haft skiftende medlemmer gennem årene, og er også kendt for at samarbejde vidt og bredt, blandt andet med Mark Lanegan og ZZ Tops Billy Gibbons. I dag består Queens Of The Stone Age af Josh Homme på vokal og som allestedsværende frontfigur, Troy Van Leeuwen på guitar og keyboard, Michael Shuman på bas, Dean Fertita på guitar og Jon Theodore på trommer.
 
Fans, som har stået på venteliste, får et lille forspring og vil få mulighed for at købe billet med det samme. Salget til ventelisten starter i dag, onsdag den 8. november kl. 10, og står du på Billetlugens venteliste, vil du automatisk modtage en email med yderligere info.
 
Billetter udstedt til koncerten i TAP1 vil også være gyldige til Forum.
 
 
ARRANGØR: 
Beatbox Entertainment

ARRANGØR KONTAKT:
 
KONTAKT I FORUM:
 
RYGNING:
I henhold til dansk lovgivning er det IKKE tilladt at ryge i Forum i forbindelse med arrangementet. Overtrædelse kan medføre bortvisning.
Der bliver måske mulighed for at ryge udenfor i pausen mellem support og hovednavn. 
 
GARDEROBE:
Der er begrænset garderobe. Garderoben koster kr. 30,- pr. del

Vind fede præmier


Forum Copenhagen er en del af BC Hospitality Group. Tilmeld dig vores newsletters - vi trækker lod om en lækker præmie hver måned. Og så får du tilbud og nyheder om præcist de emner, der interesserer dig.  

Tilmeld dig her 

FIND FORUM


Der er mange måder at komme til Forum på. Bus, tog eller metro lige til døren. Klik her og se dine muligheder.

FORUM OVERSIGT


Få det fulde overblik over forum.
Åben saloversigtskort

Publikums
service


Hæveautomater, garderobe, parkerings muligheder, handikap faciliteter, glemte sager og generel information. Du finder alt dette på vores i vores sektion publikumsservice.