Rag'n'Bone Man / Forum Black Box

Information

Dato

26. februar 2018

Tid

Kl. 20.00

Pris

325,00 DKK plus gebyr

Køb billet

Billetter i salg via Ticketmaster.dk, OBS! Billetter købt til Vega gælder og så til Forum.

Info

Forum Black Box – Stående koncert

RAG’N’BONE MAN RYKKES TIL FORUM BLACK BOX 26. FEBRUAR
 
Britiske Rag’n’Bone Man, med kæmpehittet ”Human”, er så populær blandt danskerne, at den planlagte koncert i Store VEGA 26. februar rykkes i Forum Black Box, samme dag.
Da billetsalget til koncerten med BRIT & Echo Award vindende Rag’n’Bone Man i VEGA gik i salg tidligere på måneden, kunne vi melde udsolgt efter få timer. Vi er derfor glade for at kunne give flere fans mulighed for at høre Rory Graham (Rag´n´Bone Man) på sin længe ventede ”Grande Reserve Tour”. Billetsalget starter på torsdag 26. oktober kl. 10.00, og billetten koster 325 kr. + gebyr. Billetter købt til VEGA er fortsat gældende til Forum, så billetkøbere skal blot beholde billetten.
 
Hans hitsingle ”Human” har opnået diamantstatus i Frankrig, platin i otte lande, ligget nummer et på den europæiske airplayliste i fem uger og indtaget førstepladsen på iTunes i 46 lande.
 
Den fænomenale succes, som hittet ”Human” har fået verden over, kommer efter år med masser af optrædener for Rory. I en alder af kun 15 år startede han med at rappe i hjembyen Uckfield, og som 19-årig opmuntrede hans far ham til at synge ved en lokale bluesaften. Hans kærlighed for både blues og rap udviklede sig hurtigt til noget større, da han blev medlem af Brightons hiphop-gruppe The Rum Comittee, der ofte rejste til London for at spille ved hiphop aftener i Brixton. Udgivelsen af EP’erne Blues Town, Wolves og Disfigured medførte et voksende publikum og skabte en dedikeret fanskare allerede tidligt i karrieren.
 
Indtil videre har Rory Graham i 2017 vundet to BRIT Awards, hvilket gør ham til den første BRITs Critics Award-vinder, der modtager Best British Breakthrough Act i det samme år. 2017 har også budt på udsolgte shows i både Europa og Storbritannien inklusiv hele tre aftener på Londons O2 Brixton Academy, optrædener i The Graham Norton Show, Comic Relief og senere hos Jools Holland, The Jimmy Fallon Show og The Ellen De Generes Show.
 

ARRANGØR
Live Nation
 
KONTAKT I FORUM

RYGNING
I henhold til dansk lovgivning er det IKKE tilladt at ryge i Forum i forbindelse med arrangementet. Overtrædelse kan medføre bortvisning.
 
GARDEROBE
Der er begrænset garderobe. Garderoben koster kr. 30,- pr. del


Vind fede præmier


Forum Copenhagen er en del af BC Hospitality Group. Tilmeld dig vores newsletters - vi trækker lod om en lækker præmie hver måned. Og så får du tilbud og nyheder om præcist de emner, der interesserer dig.  

Tilmeld dig her 

FIND FORUM


Der er mange måder at komme til Forum på. Bus, tog eller metro lige til døren. Klik her og se dine muligheder.

FORUM OVERSIGT


Få det fulde overblik over forum.
Åben saloversigtskort

Publikums
service


Hæveautomater, garderobe, parkerings muligheder, handikap faciliteter, glemte sager og generel information. Du finder alt dette på vores i vores sektion publikumsservice.