Scarlet Pleasure / Forum Black Box

Information

Dato

23. marts 2018

Tid

20:00, dørene åbner 18:30

Pris

DKK 275 + gebyr

Køb billet

Billetsalget starter d.15 september kl 06:00 via Ticketmaster.dk

Info

Stående show

SCARLET PLEASURE KLAR MED KARRIERENS STØRSTE SHOWS

Med udsigt til en udsolgt efterårstour, kan Scarlet Pleasure nu løfte sløret for bandets til dato største koncerter, når FORUM BLACK BOX og Scandinavian Congress Center i Aarhus, gæstes den 23. og 24. marts 2018.

Læs mere om FORUM BLACK BOX her: http://www.forumcopenhagen.dk/Default.aspx?ID=238

De to koncerter markerer endnu en milepæl for den storhittende trio, der med sange som ’HEAT’, ’Windy’, ’Under The Palm Trees’ og det anmelderroste debutalbum, ’Youth Is Wasted On The Young’, er blevet båret op på landets største scener af deres dedikerede danske publikum. Sidste år ramte Scarlet Pleasure bl.a. Tinderbox, Northside og ikke mindst Orange Scene på Roskilde Festival, mens sommerens Grøn Koncert 2017, blev åbnet af Emil Goll, Joachim Dencker og Alexander Malone.

Scarlet Pleasure indtog foråret med Platin-singlen, ’Deja Vu’, som toppede den danske Airplay Chart i fire uger. I juni måned fulgte ’Limbo’, som i løbet af ganske få uger blev certificeret Guld, mens EP’en af samme navn, nu har ligget Top 5 på hitlisten i imponerende 13 uger. Bandet, som netop har modtaget The Voice Prisen 2017 valgt af publikum, tager deres stribe af hitsingler med på landevejen i efteråret – og har du ikke fået billet til den udsolgte tour, så kan du glæde dig til at billetsalget starter.ARRANGØR

Copenhagen Music

KONTAKT I FORUM

info@forumcopenhagen.dk


RYGNING

I henhold til dansk lovgivning er det IKKE tilladt at ryge i Forum i forbindelse med arrangementet. Overtrædelse kan medføre bortvisning.

 

GARDEROBE

Der er begrænset garderobe. Garderoben koster kr. 30,- pr. del.

 


Vind fede præmier


Forum Copenhagen er en del af BC Hospitality Group. Tilmeld dig vores newsletters - vi trækker lod om en lækker præmie hver måned. Og så får du tilbud og nyheder om præcist de emner, der interesserer dig.  

Tilmeld dig her 

FIND FORUM


Der er mange måder at komme til Forum på. Bus, tog eller metro lige til døren. Klik her og se dine muligheder.

FORUM OVERSIGT


Få det fulde overblik over forum.
Åben saloversigtskort

Publikums
service


Hæveautomater, garderobe, parkerings muligheder, handikap faciliteter, glemte sager og generel information. Du finder alt dette på vores i vores sektion publikumsservice.