Science i Forum

Information

Dato

23. - 25. april 2017

Tid

Søndag den 23. april kl. 14.00 - 18.00 Mandag den 24. april kl. 09.00 - 13.00 Tirsdag den 25. april kl. 09.00 - 11.30

Pris

Gratis entré
 
Bliv klogere på verden omkring dig, når Danmarks største scienceevent fylder Forum med spændende aktiviteter og oplevelser.
Fra den store scene vil det buldre og brage, når scienceentusiaster eksperimenterer, dissekerer og fascinerer med videnskabsfortællinger, show og debatter. Imens står 35 virksomheder, organisationer og museer klar med et væld af sjove og lærerige aktiviteter.
Det er også under Science i Forum, vinderne af talentkonkurrence Unge Forskere bliver fundet. Men først kan du høre alle de engagerede finalister fortælle om deres projekter - måske er det dig eller en du kender, som står der næste år? 
 
Læs mere på scienceiforum.dk og ungeforskere.dk, hvor programmet løbende offentliggøres. 
 
Arrangør
Astra
Katrine Bruhn Holck
 
Kontakt i Forum

Sales & Exhibition Manager
Mette Klausen
 
RYGNING
I henhold til dansk lovgivning er det IKKE tilladt at ryge i Forum i forbindelse med arrangementet. Overtrædelse kan medføre bortvisning.

Garderobe
Gratis adgang til garderobe 
 

Vind fede præmier


Forum Copenhagen er en del af BC Hospitality Group. Tilmeld dig vores newsletters - vi trækker lod om en lækker præmie hver måned. Og så får du tilbud og nyheder om præcist de emner, der interesserer dig.  

Tilmeld dig her 

FIND FORUM


Der er mange måder at komme til Forum på. Bus, tog eller metro lige til døren. Klik her og se dine muligheder.

FORUM OVERSIGT


Få det fulde overblik over forum.
Åben saloversigtskort

Publikums
service


Hæveautomater, garderobe, parkerings muligheder, handikap faciliteter, glemte sager og generel information. Du finder alt dette på vores i vores sektion publikumsservice.