Sean Paul / Forum Black Box

Information

Dato

15. november 2017

Tid

Kl. 20.00, døre kl. 18.30

Pris

DKK 335 + gebyr

Køb billet

via Ticketmaster.dk

Info

Stående koncert
OBS FÅ BILLETTER!

Dancehall legende, Grammy Award vindende hitmager og global superstjerne kommer tilbage på dansk jord. Det bliver Sean Paul der står for indvielsen af Forums nye koncert koncept, kaldet FORUM BLACK BOX.

Det var en fest uden lige da Sean Paul indtog Store Vega tidligere på året. Koncerten blev udsolgt på få minutter og ventelisten var alen lang. Der er derfor lavet et særskilt presale til de folk på ventelisten der i foråret gik glip af koncerten, så de har mulighed for at sikre sig billet denne gang. 
 
Sean Paul har i år toppet hitlisterne verden over sammen med kollegaen og popstjernen Sia på deres monster Billboard nummer 1 hit “Cheap Thrills”.  Han figurerer også på dance hitlisterne med hits så som “Crick Neck”, featuring up-and-coming Dancehall artist Chi Ching Ching og “Trumpets” (Sak Noel & Salvi featuring Sean Paul). Dertil kommer tracket ”Tornado”fra Synthkartell featuring Nicky B og Sean Paul. Hans collab med reggaegruppen Magic på ”Lay You Down Easy”, og det popinspirede samarbejde med Jay Sean på ”Make My Love Go” har også fået stor international opmærksomhed.  Her i november udkom yderligere to bangers ”No Lie” ft. den britiske chart-topper Dua Lipa og ”Tek Weh You Heart” ft. Canadas hotteste rising star Tory Lanez.
 
Den distinkte stemme, de catchy rytmer og første klasses produktioner har været den perfekte cocktail som har banet vejen til stardom for jamaicansk-fødte Sean Paul. Han fik international berømmelse i 2002 med hans andet studiealbum ”Dutty Rock”, der indeholdt de kæmpe Billboard Hot 100 hits ”Gimmie the Light” og ”Get Busy”. ”Temperature” fra 2006 solgte over 4 millioner eksemplarer i US alene! 
 
Sean Pauls hårde arbejde og dedikation, har gennem karrieren givet ham en række Grammy og Billboard Music Award nomineringer. Priserne inkluderer en American Music Sward, MOBO Awards, Soul Train Awards, MTV Music Awards, ASCAP Rythm og Soul Music Awards, en Source Award samt en BET Award. Han er den eneste jamaicanske artist der har vundet en American Music Award (2006) for Favourite Pop/Rock Male artist, og også den første jamaicaner på forsiden af Vibe Magazine.

Support:
Chi Ching Ching 
ShenseeaARRANGØR
Live Nation

KONTAKT I FORUM
 
RYGNING
I henhold til dansk lovgivning er det IKKE tilladt at ryge i Forum i forbindelse med arrangementet. Overtrædelse kan medføre bortvisning.
 
GARDEROBE
Der er begrænset garderobe. Garderoben koster kr. 30,- pr. del
 

Vind fede præmier


Forum Copenhagen er en del af BC Hospitality Group. Tilmeld dig vores newsletters - vi trækker lod om en lækker præmie hver måned. Og så får du tilbud og nyheder om præcist de emner, der interesserer dig.  

Tilmeld dig her 

FIND FORUM


Der er mange måder at komme til Forum på. Bus, tog eller metro lige til døren. Klik her og se dine muligheder.

FORUM OVERSIGT


Få det fulde overblik over forum.
Åben saloversigtskort

Publikums
service


Hæveautomater, garderobe, parkerings muligheder, handikap faciliteter, glemte sager og generel information. Du finder alt dette på vores i vores sektion publikumsservice.