Svanesøen

Information

Dato

9. februar 2018

Tid

Kl. 19.30

Pris

Billetter fra DKK 550 til DKK 620

Køb billet

I salg via ticketmaster.dk

Info

Siddende show
Svanesøen - Den Russiske Nationalballet
 
En eventyrlig handling. Smukke kostumer, musik og medrivende dans leveret af mange af de bedste balletdansere i Rusland, som danser til smukt indspillet musik.
 
Russisk ballet, og fremfor alt Svanesøen, lader følelserne komme til udtryk uden at spilde et enkelt ord.
I iscenesættelsen bliver musik og dans i fællesskab til ét sprog, som alle umiddelbart forstår. ”Hvis jeg i tale kunne udtrykke det, jeg føler, behøvede jeg ikke at danse”, har Margot Fonteyn, Prima Ballerina Assoluta, i få ord udtrykt det.
 
Balletten med Den Russiske Nationalballet Moskva, som også kaldes kronen af de russiske kompagnier, har endda til denne ballet flere solister med fra Moskvas Bolsjoj Ballet, der ligeledes har stor international succes i lande som England, Kina, Sydamerika og Tyskland.
 
Med hele 30 dansere på scenen vil man opleve Svanesøen, som den var tænkt til de traditionelle toner fra Tjajkovskijs musik. Tjajkovskijs skrev stykket tilbage i 1877, og den dag i dag, er balletten stadig lige populær. Musikken har en særlig betydning for oplevelsen denne aften.
 
En eventyrlig historie
Historien om den fortryllede svaneprinsesse, der danner rammen om aftenens forestilling, er en sand klassiker. Ægte kærlighed - det er det eneste, der kan løfte den onde trolddom, som prinsessen er underlagt. Det ser derfor lyst ud for den forbandede prinsesse, da den unge Prins Sigfried drages af hendes mystik, men der er ugler i mosen, for den ondskabsfulde troldmand gør alt, hvad han kan for at splitte de to unge forelskede. 
 
MEDVIRKENDE
Ca. 30 dansere
 
MUSIK
P. I. Tjajkovskij
 
LIBRETTO
V. Begitsjev og V. Geltser
 
KOREOGRAFI 
M. Petipa, L. Ivanov, J. Grigorovitsj
 
ARRANGØR
PH Show 

KONTAKT I FORUM
 
RYGNING
Det er IKKE muligt at komme udenfor og ryge, når du først er kommet ind i Forum.
I henhold til dansk lovgivning er det IKKE tilladt at ryge i Forum i forbindelse med arrangementet. Overtrædelse kan medføre bortvisning.
 
GARDEROBE
Der er begrænset garderobe. Garderoben koster kr. 30,- pr. del
 

Vind fede præmier


Forum Copenhagen er en del af BC Hospitality Group. Tilmeld dig vores newsletters - vi trækker lod om en lækker præmie hver måned. Og så får du tilbud og nyheder om præcist de emner, der interesserer dig.  

Tilmeld dig her 

FIND FORUM


Der er mange måder at komme til Forum på. Bus, tog eller metro lige til døren. Klik her og se dine muligheder.

FORUM OVERSIGT


Få det fulde overblik over forum.
Åben saloversigtskort

Publikums
service


Hæveautomater, garderobe, parkerings muligheder, handikap faciliteter, glemte sager og generel information. Du finder alt dette på vores i vores sektion publikumsservice.