TOTO

Information

Dato

17. februar 2018

Tid

Kl. 20.00, døre åbner kl. 18.30

Pris

Fra DKK 435 + gebyr

Køb billet

Billetsalget starter 25. august kl. 09.00 via Ticketmaster.dk

Info

Kombineret stående / siddende koncert

Til næste år har TOTO 40 års jubilæum, og det fejrer det legendariske band med et nyt album, 40 Trips Around The Sun, og en verdensturne af samme navn, der blandt andet bringer dem til Forum i København lørdag 17. februar.


TOTO har gennem fire årtier leveret deres karakteristiske og eventyrlige fusion af pop, rock, funk, soul, jazz og blues. I 2018 får det danske publikum muligheden for at synge med på gamle såvel som nye hits, når de indtager København på deres 40 Trips Around The Sun Tour. Denne tour vil blive den mest omfattende til dato og starter til februar, hvor Forum lørdag den 17. februar lægger hus til et brag af en aften.

Tallene taler for sig selv: TOTO er stadig rasende populære, her snart 40 år efter de bragede ind på rockscenen med deres selvbetitlede debutalbum. ”Hold the Line” var gruppens første store hit, som siden blev fulgt op af ”Rosanna” og megahittet ”Africa”. De har solgt over 40 millioner albums og været nomineret til utallige Grammy-priser hjemme i USA. I 2015 udgav TOTO deres første studiealbum i ti år – TOTO XIV. Det lå i top ti i ni lande og blev deres mest succesfulde album siden 1988 i England og USA. Albummet er fyldt med mesterlige arrangementer, fantastiske melodier og udviser verdensklasse musikalitet.

TOTO kan både som band og individuelle musikere høres på mere end 5000 albums. Sammenlagt har de solgt over en halv billion eksemplarer, og det er meget få bands der har sat så tydelige spor på musikindustrien, som Steve Lukather, David Paich, Steve Porcaro og Joseph Williams har.

TOTO forbliver et af de topsælgende og mest turnerende bands på verdensplan, og er et af de bands andre benchmarker sig selv mod i forhold til lyd og produktion. De bliver ved med at transcendere standarder, der er sat af musikindustrien, ved at være synonym med musikalsk troværdighed. TOTO er definitionen af popkultur og et af de 70’er bands som har udholdt de skiftende trends og stilskift og derved har haft en karriere med en verdensomspændende fanbase som tæller flere generationer.

TOTO har netop spillet koncerter, der begejstrede anmelderne såvel som publikum, i både Sverige og Danmark, og det er et band i storform, danskerne kan glæde sig til at opleve til næste år.


ARRANGØR

ICO

info@concerts.dk

KONTAKT I FORUM

info@forumcopenhagen.dk


RYGNING

I henhold til dansk lovgivning er det IKKE tilladt at ryge i Forum i forbindelse med arrangementet. Overtrædelse kan medføre bortvisning.


GARDEROBE

Der er begrænset garderobe. Garderoben koster kr. 30,- pr. del


Vind fede præmier


Forum Copenhagen er en del af BC Hospitality Group. Tilmeld dig vores newsletters - vi trækker lod om en lækker præmie hver måned. Og så får du tilbud og nyheder om præcist de emner, der interesserer dig.  

Tilmeld dig her 

FIND FORUM


Der er mange måder at komme til Forum på. Bus, tog eller metro lige til døren. Klik her og se dine muligheder.

FORUM OVERSIGT


Få det fulde overblik over forum.
Åben saloversigtskort

Publikums
service


Hæveautomater, garderobe, parkerings muligheder, handikap faciliteter, glemte sager og generel information. Du finder alt dette på vores i vores sektion publikumsservice.