alt-J

Information

Dato

23. januar 2018

Tid

Kl. 20.00

Pris

Kr. 350 + gebyr

Køb billet

Billetsalget starter 4. august kl. 10 via Billetlugen.dk

Info

Stående koncert
Den britiske trio alt-J (også kendt som symbolet ∆) kommer til Danmark og giver koncert i Forum i København tirsdag den 23. januar. Med sig i bagagen har de deres tredje album, der har fået titlen ”Relaxer” og udkom i juni i år. 

Trods det at alt-J primært beskæftiger sig med en temmelig kompleks blanding af dubifiseret pop, semielektronisk folk og brølende indierock, er det alligevel lykkedes den engelske trio at skabe sig en enorm hype, at nå ud til et publikum, der ikke traditionelt lytter til den slags, og stadig være et af de mest efterspurgte og hypede indierock bands der findes. At alt-J's debutalbum var nomineret til 3 Brit Awards, vandt British Mercury Prize, blev valgt som BBC Radio 6's Album Of The Year og samtidig blev spillet i en pause under Miley Cyrus' sidste turné, siger alt om både bredden og kvaliteten.

Gruppen har da også haft adskillige hits, hvor nok især Breezeblocks, Matilda og Tesselate fra 2012 albummet An Awesome Wave vækker genkendelse. Tidligere i år fik vi så den første forsmag på gruppens kommende album This Is All Yours i form af den hypnotiserende og urovækkende Hunger Of The Pine (der i øvrigt sampler førnævnte Miley Cyrus). Gruppen har yderligere udsendt 2 andre singler fra det kommende album, nemlig Left Hand Free og Every Other Freckle.
Forsanger Joe Newman har udtalt, at han studerede kunst for at finde nogen, han kunne starte et band med. Og det gjorde han. I 2007 mødte han nemlig Thom Sonny Green (trommer), Gus Unger-Hamilton (keyboard/vokal) og Gwil Sainsbury (guitar og bas, gik ud af bandet i 2014) på universitetet i Leeds. Det skulle eftersigende være universitetets fællesarealer, hvor fyrene mødtes for at øve, der var med til at forme alt-J’s unikke lyd: Man skulle nemlig være så stille som muligt, hvilket gjorde det umuligt at øve med bas og trommer. Og det finurlige går igen hos alt-J, der leger med en smeltedigel af genrer, både på debuten ”An Awesome Wave” fra 2012 (der vandt den prestigefyldte Mercury Prize) og ”This Is All Yours” fra 2014, samt på dette års tredje albumudspil. Det ville være synd, udelukkende at kalde alt-J for indierock, da Joe, Thom og Gus også formår at blande så forskellige genrer som elekto, dub, pop og folkmusik sammen på hits som ”Breezeblocks”, ”Matilda”, ”Tesselate”, ”Hunger Of The Pine” og ”In Cold Blood”.

Billetter i presale fra 2. august her!

 
ARRANGØR:
Beatbox Entertainment
info@beatboxentertainment.dk
 
KONTAKT I FORUM COPENHAGEN:
info@forumcopenhagen.dk
 
RYGNING:
I henhold til dansk lovgivning er det IKKE tilladt at ryge i Forum i forbindelse med arrangementet. Overtrædelse kan medføre bortvisning.
 
GARDEROBE:
Der er begrænset garderobe. Garderoben koster kr. 30,- pr. del
 

Vind fede præmier


Forum Copenhagen er en del af BC Hospitality Group. Tilmeld dig vores newsletters - vi trækker lod om en lækker præmie hver måned. Og så får du tilbud og nyheder om præcist de emner, der interesserer dig.  

Tilmeld dig her 

FIND FORUM


Der er mange måder at komme til Forum på. Bus, tog eller metro lige til døren. Klik her og se dine muligheder.

FORUM OVERSIGT


Få det fulde overblik over forum.
Åben saloversigtskort

Publikums
service


Hæveautomater, garderobe, parkerings muligheder, handikap faciliteter, glemte sager og generel information. Du finder alt dette på vores i vores sektion publikumsservice.