KoncerterEfter en renovering af Forums tagkonstruktion i 1997, er Forums lydakustik optimal ved både rock og klassiske koncerter.

Forum kapacitet

Forum kan ved siddende koncerter have 8.500 gæster, heraf 4.595 er forskudt i plan. Ved stående koncerter kan Forum rumme 10.000 gæster.

Forums Restaurant

Forums Restaurant har som udgangspunkt åbent ved alle siddende koncerter, de kreerer en speciel koncert buffet til vores koncertgæster. Man kommer ind til Forums Restaurant via Steenstrups Alle 4A og ved koncertstart springer man køen over og går direkte fra restaurant og ind i hallen.

Forum barer

I Forums barer kan man købe øl, vand og vin.


Handicap faciliteter

Under stående koncerter opbygges en platform, hvortil der er elevator og rampe til handicap-toilet. Ved siddende koncerter placeres kørestolsbrugere på yderpladserne på gulvet, hvor der er mulighed for at benytte handicap elevator- og toilet. Husk ved billetkøb til såvel stående som siddende koncerter at angive, at der er brug for handicapfaciliteterne.

Til koncerter skal der købes en decideret kørestolsbillet. Adgangsforhold og placering afgøres fra koncert til koncert, hvorfor vi henviser til de respektive billet operatører.


KONTAKT

congress@bellacenter.dkBILLETTER TIL FORUM


Der er flere forskellige muligheder for at bestille billetter til arrangementer i Forum. Det er forskelligt fra koncert til koncert, hvor man kan købe billetter, se under de enkelte koncerter i arrangementskalenderen.

Via Billetlugen på tlf. 70 263 267, på nettet billetlugen.dk.

Via Billetnet på tlf 70 15 65 65, på nettet billetnet.dk.

GÆLDENDE FOR ALLE KONCERTER


Flasker, dåser, drikkevarer, kameraer, båndoptagere, videoudstyr, våben og fyrværkeri må ikke medtages.

Garderobe
Der er begrænset garderobe under koncerter og udstillinger. Garderoben koster kr. 30,- pr. del, der tages ikke imod dankort i garderoben.


SALOVERSIGT


Se en generel oversigt over indelingen af koncert området.

For opdaterede oversigter henvend dig venligst til billetudbyderen.