BRYLLUPSMESSE 2018

Information

Dato

13. - 14. januar 2018

Tid

Begge dage fra kl. 11.00 til 17.00

Pris

Online 1-dags billet DKK 100,-. 1-dagsbillet ved indgangen DKK 125,-. Børn op til 15 år, gratis i følgeskab med en voksen.
Et sandt overflødighedshorn af ALT hvad der hører til den store dag. Dette er messen enhver med bryllupsdrømme, bør besøge.
De mere end 150 spændende stande byder indenfor i et univers for både brud og gom. Kjoler, kager, vielsesringe, limousiner, musik, spændende feststeder og lækkert herretøj, krydret med masser af uundværlige tips og idéer, der gør jeres bryllupsplanlægning både sjovere, nemmere og billigere.


ARRANGØR:
BRYLLUP.DK
Horsensvej 72 A, 7100 Vejle
 
KONTAKT I FORUM:
info@forumcopenhagen.dk

RYGNING:
I henhold til dansk lovgivning er det IKKE tilladt at ryge i Forum i forbindelse med arrangementet. Overtrædelse kan medføre bortvisning.
 
GARDEROBE:
Der er begrænset garderobe. Garderoben koster kr. 30,- pr. del

Vind fede præmier


Forum Copenhagen er en del af BC Hospitality Group. Tilmeld dig vores newsletters - vi trækker lod om en lækker præmie hver måned. Og så får du tilbud og nyheder om præcist de emner, der interesserer dig.  

Tilmeld dig her 

FIND FORUM


Der er mange måder at komme til Forum på. Bus, tog eller metro lige til døren. Klik her og se dine muligheder.

FORUM OVERSIGT


Få det fulde overblik over forum.
Åben saloversigtskort

Publikums
service


Hæveautomater, garderobe, parkerings muligheder, handikap faciliteter, glemte sager og generel information. Du finder alt dette på vores i vores sektion publikumsservice.