eSuperliga Playoff 2018

Information

Dato

17. december 2018

Tid

Dørene åbner kl. 14.00

Pris

fra DKK 150 + gebyr

Køb billet

Via www.esuperliga.dk

Info

det vil være muligt at købe mad og drikke

Nu sker det! Det største FIFA-event nogensinde på dansk jord finder sted i Forum, København d. 17. december, når den første udgave af eSuperliga Playoffs bliver spillet. Danmarks otte bedste eSuperliga-klubber dyster om en præmiepulje på 365.000 kr. og æren af at blive Danmarks første eSuperliga-mester.

 

 

Den første sæson af eSuperligaen, har indtil videre været en stor succes målt på alle parametre. Befolkningen har taget den nye turnering til sig i en sådan grad, at finalestævnet nu rykkes til Forum i København, der dermed kommer til at danne rammerne om et af de største FIFA-events nogensinde. Her skal der mandag den 17. december findes den første vinder af eSuperligaen ved et storslået finaleshow, der også vises på Dplay og Canal 9.


Der var store forventninger til eSuperligaen, da konceptet blev præsenteret i begyndelsen af oktober i år. Klubberne og spillerne har i den grad leveret varen, og den ene hæsblæsende runde efter den anden har siden 5. november trukket mange seere på både Dplay og Canal 9. Danskerne og især den yngre generation har i den grad taget eSuperligaen til sig.

 

Plads til 8.000 fans
Af samme grund er det derfor nu besluttet, at den store Playoff-runde i eSuperligaen rykkes til et storslået esport-event i Forum med plads til op mod 8.000 tilskuere. Til sammenligning havde FIFA eWorld Cup 2019, der betragtes som den mest prestigefyldte FIFA-turnering, i omegnen af 1.000 tilskuere, da det blev afholdt i O2 Arena i London i august.

 

ARRANGØR
Dreamhack
info@esuperliga.dk
 

KONTAKT I FORUM
info@forumcopenhagen.dk​

 

RYGNING
Det er IKKE muligt at komme udenfor og ryge, når du først er kommet ind i Forum. I henhold til dansk lovgivning er det IKKE tilladt at ryge i Forum i forbindelse med arrangementet. Overtrædelse kan medføre bortvisning.

 

GARDEROBE
Der er begrænset garderobe. Garderoben koster kr. 30,- pr. del. Der må ikke medbringes større tasker eller kufferter, vi henviser til offentlige opbevaringsbokse eks. Hovedbanegården eller lufthavnen


Vind fede præmier


Forum Copenhagen er en del af BC Hospitality Group. Tilmeld dig vores newsletters - vi trækker lod om en lækker præmie hver måned. Og så får du tilbud og nyheder om præcist de emner, der interesserer dig.  

Tilmeld dig her 

FIND FORUM


Der er mange måder at komme til Forum på. Bus, tog eller metro lige til døren. Klik her og se dine muligheder.

FORUM OVERSIGT


Få det fulde overblik over forum.
Åben saloversigtskort

Publikums
service


Hæveautomater, garderobe, parkerings muligheder, handikap faciliteter, glemte sager og generel information. Du finder alt dette på vores i vores sektion publikumsservice.