Father John Misty / Forum black box

Information

Dato

10. november 2018

Tid

Dørene åbner kl. 18, showet starter kl. 20.00

Pris

DKK 400 + gebyr

Køb billet

via ticketmaster fra den 15. juni 2018 kl. 10.00

Fabelagtige Father John Misty vender tilbage til Danmark

Med fremragende anmeldelser fra weekendens Northside Festival og et nyt album i bagagen vender den amerikanske sanger og sangskriver, Father John Misty, tilbage til Danmark dette efterår, hvor han giver koncert i Forum Black Box 10. november.


”…en entertainer på toppen af sit spil, der lægger et upåklageligt sæt ned for et medlevende publikum” Gaffa - *****

Josh Tillmann aka Father John Misty imponerede i Ådalen, da han gæstede weekendens Northside Festival, hvor han bjergtog et veloplagt publikum med nye såvel som gamle sange fra sit yderst veldrejede bagkatalog.

”…med en veltrimmet, kompakt setliste, der delte sol og vind fornuftigt mellem nytilkommeren i Tillmans diskografi og ældre guldklumper i sangskatten, charmerede Father John Misty effektivt det aarhusianske publikum til en kollektiv, blødknæet bævren” Soundvenue - *****

Father John Misty udgav 1. juni sit fjerde studiealbum God’s Favorite Customer, som han følger op med en tour, der bringer ham til Europa og blandt andet byder på et glædeligt gensyn med København.
“A beautiful, illuminating masterpiece… One of the greatest modern songwriters.” NME –*****

Father John Misty er en populær herre i Danmark, hvor han tidligere har prydet festival-plakater og spillet koncerter for udsolgte sale i blandt andet VEGA og Falconer Salen. Og til efteråret tryllebinder Father John Misty atter med sin honningdryppende vokal og dragende musikalske indlevelsesevne i København, når han rykker ind i Forum Black Box.


ARRANGØR:
ICO Aps

KONTAKT I FORUM
:
info@forumcopenhagen.dk

RYGNING:
Det er IKKE muligt at komme udenfor og ryge, når du først er kommet ind i Forum. I henhold til dansk lovgivning er det IKKE tilladt at ryge i Forum i forbindelse med arrangementet. Overtrædelse kan medføre bortvisning.

GARDEROBE:

Der er begrænset garderobe. Garderoben koster kr. 30,- pr. del Der må ikke medbringes større tasker eller kufferter, vi henviser til offentlige opbevaringsbokse eks. Hovedbanegården eller lufthavnen

 


Vind fede præmier


Forum Copenhagen er en del af BC Hospitality Group. Tilmeld dig vores newsletters - vi trækker lod om en lækker præmie hver måned. Og så får du tilbud og nyheder om præcist de emner, der interesserer dig.  

Tilmeld dig her 

FIND FORUM


Der er mange måder at komme til Forum på. Bus, tog eller metro lige til døren. Klik her og se dine muligheder.

FORUM OVERSIGT


Få det fulde overblik over forum.
Åben saloversigtskort

Publikums
service


Hæveautomater, garderobe, parkerings muligheder, handikap faciliteter, glemte sager og generel information. Du finder alt dette på vores i vores sektion publikumsservice.