Irma Mad&Glæde 2018

Information

Dato

14. - 15. april 2018

Tid

Kl. 9.00 - 17.00 begge dage

Pris

Resten af 2017: DKK 100, fra den 1. janaur: DKK 125, i døren: DKK 150,-
Er du nysgerrig på, hvad der rører sig på den danske madscene? Sæt tænderne i madoplevelser ud over det sædvanlige og kom og smag på Irmas version af økologi, dyrevelfærd, bæredygtighed og kvalitet d. 14. og 15. april. 
 
Få stillet din kulinariske nysgerrighed når nogle af Danmarks store navne på den gastronomiske scene deler ud af deres viden når der mikses drinks, kokkereres og bages. Det bliver en forrygende weekend, hvor leverandører, madelskere og dedikerede personligheder inden for mad og gastronomi mødes til madfest af format og et velassorteret mekka af smagsprøver, workshops og foredrag.
 
Og for den vin-glade vil der igen være rigeligt for smagsløgene når vi afholder vinsmagninger og åbner op for de dyrere flasker i vin- og champagnebarerne.

Se sceneprogram og meget mere her
 
Køb billet nu – jo før, desto billigere.


ARRANGØR
Irma
 
KONTAKT I FORUM:

RYGNING:
I henhold til dansk lovgivning er det IKKE tilladt at ryge i Forum i forbindelse med arrangementet. Overtrædelse kan medføre bortvisning.
 
GARDEROBE:
Der er begrænset garderobe. Garderoben koster kr. 20,- pr. del

Vind fede præmier


Forum Copenhagen er en del af BC Hospitality Group. Tilmeld dig vores newsletters - vi trækker lod om en lækker præmie hver måned. Og så får du tilbud og nyheder om præcist de emner, der interesserer dig.  

Tilmeld dig her 

FIND FORUM


Der er mange måder at komme til Forum på. Bus, tog eller metro lige til døren. Klik her og se dine muligheder.

FORUM OVERSIGT


Få det fulde overblik over forum.
Åben saloversigtskort

Publikums
service


Hæveautomater, garderobe, parkerings muligheder, handikap faciliteter, glemte sager og generel information. Du finder alt dette på vores i vores sektion publikumsservice.