Science i Forum - Unge Forskere

Information

Dato

22. - 24. april 2018

Tid

Søndag: 14 - 18, mandag: 9 - 13, tirsdag; 9 - 13

Pris

Entre er gratis for alle, men skoleklasser skal melde sig til via http://ungeforskere.dk/besøgscienceiforum
Det blir 3 dage med smæk på når Danmarks største Science event fylder Forum med spændende og lærerige aktiviteter! 
På den store scene vil det både buldre og brage når science entusiaster eksperimenterer, dissekerer og fascinerer med naturvidenskabelige fortællinger og shows der helt sikkert vil udfordre og begejstre både store og små.
 
Science i Forum danner rammen om finalen i Danmarks største naturvidenskabelige talentkonkurrence. Det er en konkurrence for børn og unge i grundskolen og på ungdomsuddannelserne, der elsker naturvidenskab og teknologi. De vil vise deres spændende projekter frem hvem ved, måske er dig eller en du kender der står der næste år?
 
De 100 finalister vil sammen med 35 virksomheder, universiteter og museer sørge for at det store udstillingsområde er fyldt med både spændende, sjove og lærerige hands-on aktiviteter.
 
Så kig forbi og bliv klogere på verden omkring os og hvordan science påvirker vores hverdag.
 
Vores store udstillingsområde vil med  virksomheder, organisationer og museer opfordre til at både store og små vil gå derfra, klogere på naturvidenskab og hvordan det påvirker vores hverdag og en masse. Her vil være alt lige fra kræftforskning, til robotter, 3d printere, fremtidens mad og en hel masse andet.
 
Følg med på www.ungeforskere.dk og www.scienceiforum.dk for de seneste opdateringer af det fulde program.
 
Entre er gratis for alle, men skoleklasser skal melde sig til HER 

ARRANGØR  
Unge Forskere - Astra


RYGNING
I henhold til dansk lovgivning er det IKKE tilladt at ryge i Forum i forbindelse med arrangementet. Overtrædelse kan medføre bortvisning.
 
GARDEROBE
Der er begrænset garderobe. Garderoben er gratis

Vind fede præmier


Forum Copenhagen er en del af BC Hospitality Group. Tilmeld dig vores newsletters - vi trækker lod om en lækker præmie hver måned. Og så får du tilbud og nyheder om præcist de emner, der interesserer dig.  

Tilmeld dig her 

FIND FORUM


Der er mange måder at komme til Forum på. Bus, tog eller metro lige til døren. Klik her og se dine muligheder.

FORUM OVERSIGT


Få det fulde overblik over forum.
Åben saloversigtskort

Publikums
service


Hæveautomater, garderobe, parkerings muligheder, handikap faciliteter, glemte sager og generel information. Du finder alt dette på vores i vores sektion publikumsservice.