Trevor Noah

Information

Dato

8. juni 2018

Tid

information følger

Pris

420,00 til 540,00 DKK

Køb billet

via Ticketmaster.dk fra den 18. januar 2018

Info

Siddende arrangement

 


Den Sydafrikanske komiker og The Daily Show vært, Trevor Noah, krydser Atlanten og besøger København til sommer, hvor han indtager Forum fredag 8. juni. 

Trevor Noah er uden tvivl den mest populære afrikanske komiker nogensinde og ligeledes succesfuld arvtager af John Stewarts værtskab på Comedy Centrals vanvittig populære talkshow The Daily Show. En værtsrolle som han netop har hjemtaget prisen ”Best Host” for til MTV Movie & TV Award i 2017, og en pris af mange Trevor Noah har modtaget i sin bemærkelsesværdige karriere, der har gjort hans navn kendt verden over.

Trevor Noah har lavet stand-up i snart et årti, og i 2017 udkom hans niende comedy-special Afraid of the Dark, som er aktuel på Netflix. Her funderer Noah blandt andet over risikoen ved at navngive lande, hvordan trafiklys gør newyorkerne uovervindelige og hvorfor man ikke bør drikke i Skotland. Noah står også bag de to comedy-specials Trevor Noah: African American og Trevor Noah: Lost in translation samt er omdrejningspunkt i David Paul Meyers prisvindende dokumentar You laugh But It’s True.

Udover sin komiker- og tv-værtkarriere er Trevor Noah også skuespiller og forfatter, og han har blandt andet skrevet den prisbelønnede New York Times bestseller Born a Crime: Stories from a South African Childhood, som udkom i 2016. 

Bogen er en samling af personlig historier om barndommen i Sydafrika og giver læseren et ærligt og intimt indblik i den verden, som har været med til at skabe den mand, som Trevor Noah er i dag. Det er sande historier, nogen mørke, nogen chokerende, nogen bizarre og andre kærlige, men altid hysterisk morsomme.

 

Til sommer kommer Trevor Noah endelig til Danmark, og rygtebørsen kan fortælle, at publikum kan forberede sig på at trille ned af stolene af grin, når Noah indtager scenen i Forum.  

 

ARRANGØR:
ICO Concerts
 

KONTAKT I FORUM:
info@forumcopenhagen.dk

RYGNING:
I henhold til dansk lovgivning er det IKKE tilladt at ryge i Forum i forbindelse med arrangementet. Overtrædelse kan medføre bortvisning. Det er IKKE muligt at komme ud og ryge, når du først er kommet ind i hallen.

GARDEROBE:
Der er begrænset garderobe. Garderoben koster kr. 30,- pr. delVind fede præmier


Forum Copenhagen er en del af BC Hospitality Group. Tilmeld dig vores newsletters - vi trækker lod om en lækker præmie hver måned. Og så får du tilbud og nyheder om præcist de emner, der interesserer dig.  

Tilmeld dig her 

FIND FORUM


Der er mange måder at komme til Forum på. Bus, tog eller metro lige til døren. Klik her og se dine muligheder.

FORUM OVERSIGT


Få det fulde overblik over forum.
Åben saloversigtskort

Publikums
service


Hæveautomater, garderobe, parkerings muligheder, handikap faciliteter, glemte sager og generel information. Du finder alt dette på vores i vores sektion publikumsservice.